×
FLORAL DESIGN
BEDRIJFSBLOEMWERK
Een sfeervolle aankleding met bloem- of groendecoraties draagt bij aan een professionele uitstraling van uw bedrijf. Het periodiek omwisselen van de bloemstukken zorgt voor variatie in de inrichting en heeft een positieve invloed op de mensen die er komen en werken. Hiervoor maak ik gebruik van zijdebloemen in combinatie met natuurlijke materialen, waardoor u er zelf geen omkijken naar heeft. U hoeft er alleen maar van te genieten!
Bruidsbloemwerk
Een trouwdag is een heel speciale dag in het leven. Hierbij hoort een bijzonder bruidsboeket. Een boeket waar aandacht aan is besteed en dat volledig is gemaakt naar de wens van bruid en bruidegom. Hiervoor bent u bij mij aan het juiste adres. Naast bruidsboeketten kan ik natuurlijk ook al het andere bruidswerk verzorgen, zoals corsages, auto- en kerkversiering en de boeketten die u op uw trouwdag aan anderen wilt geven.
Kerstbloemwerk
Voor mij is de kerstperiode een bijzondere periode in het jaar. Ik richt mijn showroom dan helemaal in de kerstsfeer in en iedereen is, op afspraak, welkom om wat moois uit te zoeken of een kerstdecoratie op maat te laten maken. Verder kan ik zorgen voor een sfeervolle aankleding van uw bedrijf en voor een passend kerstgeschenk voor uw medewerkers of klanten.